Oversigt over kurser og arrangementer for iværksættere i Odense Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 

Kære læser

 
IVÆRKSÆTTERFESTIVAL - nu er det mindre end en uge til det går løs!
 
Hele uge 46 står i iværksætteriets tegn, specielt i Odense og Svendborg, hvor der er rigtig mange arragementer.
 
Nogle at festivalens tilbud er udsolgte, mens andre endnu har ledige pladser.
 
Det er svært at fremhæve et arrangement frem for et andet, men savner du én på opleveren, nyder du at møde nye mennesker og networke, så er det værd at bruge tid på:
 
1. Kick-off på Odeon hvor du kan høre spændende oplæg og være med til at hylde lokale iværksættervirksomheder, der konkurrerer om at vinde IværksætterOdense-prisen og 1. præmien på 25.000 kr.
 
2. Business Road Trip hvor turen går til Danish Entrepreneurship Award i Fredericia. Her er over 7000 unge mennesker samlet om iværksætteri, så stemningen er helt speciel.
Vil du give et par sparringstimer til de unge mennesker, opleve en luksusbustur med CuBus, være med på en rundvisning på Nature Energy Park, høre om sponsorarbejdet i OB og få en gratis billet til en kamp - så tilmeld dig denne tur.
 
3. IVember-party. Årets bedste tilbud om en festlig aften hos Alfred og Kamilla på havnen. Et helt nyt initiativ med dejlig mad, god musik og underholdning - så det kunne være helt fantastisk at få fyldt op ved bordene. Vi glæder os til at se dig!
 
Se detaljer og få et samlet overblik her.
 
På vegne af Odense Iværksætterservice
 
Randi Trabjerg
 

NOVEMBER

 
Så er det i næste uge! Du kan stadig nå at tilmelde dig.
 
Iværksættermiljøerne fyrer den maksimalt af med 19 arrangementer på 11 lokationer i Odense og Svendborg.
 
 
 

Deltag i Danmarks Iværksætteruge 2018

Kalenderen bugner allerede af arrangementer over hele landet, og flere er på vej. Du kan deltage i langt de fleste af dem helt gratis, så skynd dig ind på gew.dk, og find et relevant og inspirerende arrangement i nærheden af dig.

Du finder alle arrangementer og tilmelde dig her

 

Startup Odense Community Meetup

Torsdag d. 29. november kl. 15.00 - 18.00
UCL Student Incubator, Niels Bohrs Alle 1 (Building K - Room 104B), 5000 Odense C
 
Startup Odense and UCL Student Incubator invite you to come by to enjoy inspiring presentations and networking with like-minded entrepreneurial people from the entire startup ecosystem - and start your weekend off in the greatest way.
 
 

How 2 start a business?

Torsdag d. 29. november kl. 17.00 - 20.00
Stjerneskibet, Havnegade 29, 5000 Odense C
 
This introduction will give you a basic overview of starting a business in Odense. It will also cover challenges such as VAT, accounting, personal taxes, company types, etc.
 
 

JANUAR

 

Bliv synlig i medierne – en workshop for iværksættere

Torsdag d. 10. januar  2019 kl. 10.00 - 13.00
Stjerneskibet, Havnegade 29, 5000 Odense C
 
Ritzaus Bureau og Odense Iværksætterservice inviterer til en workshop for iværksættere med interesse i at effektivisere kommunikations- og pr-arbejde. Du får en indføring i de grundlæggende journalistiske virkemidler og i pressemeddelelsen som redskab i virksomheds-pr.
 
 

Tør du udfordre din virksomheds forretningsmodel?

Next Step Challenge er en del af det af det landsdækkende Scale-Up Denmark projekt.

Projektet består af tre elitetræningscentre for Startups & SMV’er indenfor brancherne Energieffektive Teknologier, Oplevelseserhverv & Turisme og Offshore Industri.

Virksomheder med vækstpotentiale, tilbydes et udfordrende acceleratorforløb inkl. adgangen til et unikt netværk, bla. corporate samarbejdspartnere, klyngeorganisationer og universiteter.

Læs mere om ansøgningsfristen og virksomhederne bag projektet her.

 

Sådan får du styr på din virksomheds Digitale Post

Som nystartet virksomhed skal du aktivere din digitale postkasse. Det er nemt at opsætte postkassen, så du også får advis på mail og sms, når der kommer ny post.
 
 
 Følg os på LinkedIn og Stjerneskibet