Oversigt over kurser og arrangementer for iværksættere i Odense Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 

Kære læser

 
Der er stor interesse for IVÆRKSÆTTERFESTIVALEN, som i år har bredt sig ud i miljøerne og til Svendborg.
 
Kombinationen af et spændende program og en øget interesse for iværksætteri på hele Fyn, giver en lind strøm at tilmeldinger.
 
Markedsføringsmæssigt er det selvfølgelig også vigtigt at få budskabet om festivalen ud, og herunder kan du læse et afsnit af pressemeddelelsen, som netop er udsendt.
 
- Vores overskrift på festivalen er ’Viden, Netværk og Fællesskaber’. Vi arbejder altid på, at du går klogere hjem med værktøjer, som du kan bruge i morgen i din virksomhed. Det er vigtigt for os at vise, at vi har mange ressourcer i Odense og på Fyn, og under festivalen vil man møde masser af andre mennesker og få udvidet sit netværk og fællesskab, fortæller chef for Erhvervskontakten i Odense Kommune Anette Pihl Nielsen.
 
 
På vegne af Odense Iværksætterservice
 
Randi Trabjerg
 

OKTOBER

 

Informationsmøde - før du starter på IVÆRKSÆTTERHJULET

Onsdag d. 10. oktober kl. 17.00 - 18.00
Stjerneskibet, Havnegade 29, 5000 Odense C
 
Hvis du er i tvivl om IVÆRKSÆTTERHJULET er et kursus for dig, har du nu mulighed for at deltage i et informationsmøde.

Informationsmødet giver en gennemgang af kursusprogrammet for IVÆRKSÆTTERHJULET og en introduktion til, hvad Odense Startup kan tilbyde iværksættere/nystartede virksomheder. Mødet er gratis, men tilmelding er nødvendigt. 

Læs mere og tilmelding

 

IVÆRKSÆTTERHJULET

Onsdag d. 24. oktober kl. 17.00 - 20.30
Stjerneskibet, Havnegde 29, 5000 Odense C
 
Iværksætterkurset IVÆRKSÆTTERHJULET, er et kursustilbud til dig, der overvejer at blive selvstændig eller et ny i opgaven.Det er et fleksibelt kursusforløb, som giver mulighed for at deltage på et senere tidspunkt, hvis du bliver forhindret i at deltage i én eller flere aftener.IVÆRKSÆTTERHJULET giver dig et godt netværk med andre iværksættere, hvilket ofte resulterer i de første kunder eller samarbejdspartnere.Kurset består af 6 aftener á 3,5 timer - ialt 21 timer.
 
 

Tør du udfordre din virksomheds forretningsmodel?

Next Step Challenge er en del af det af det landsdækkende Scale-Up Denmark projekt.

Projektet består af tre elitetræningscentre for Startups & SMV’er indenfor brancherne Energieffektive Teknologier, Oplevelseserhverv & Turisme og Offshore Industri.

Virksomheder med vækstpotentiale, tilbydes et udfordrende acceleratorforløb inkl. adgangen til et unikt netværk, bla. corporate samarbejdspartnere, klyngeorganisationer og universiteter.

Læs mere om ansøgningsfristen og virksomhederne bag projektet her.

 

NOVEMBER

 
Husk at sætte X i kalenderen ved uge 46!
Iværksættermiljøerne fyrer den maksimalt af med 19 arrangementer på 11 lokationer i Odense og Svendborg.
 
 
 

Sådan får du styr på din virksomheds Digitale Post

Som nystartet virksomhed skal du aktivere din digitale postkasse. Det er nemt at opsætte postkassen, så du også får advis på mail og sms, når der kommer ny post.
 
 
 Følg os på LinkedIn og Stjerneskibet