Oversigt over kurser og arrangementer for iværksættere i Odense Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 

Kære læser

 
Hermed et overblik over iværksætterrelevante tilbud for den kommende tid.
 
Den skarpe læser vil måske bemærke, at vi har fået nyt navn, men teamet bag er det samme.
 
Et team bestående af Laila Burcharth, Lene Høxbro, Henrik Hvam og undertegnede, der alle står til rådighed med vejledning, sparring, kurser og workshops, målrettet iværksættere i Odense.
 
Derudover har vi tilknyttet en bred vifte af private rådgivere, der er med til at styrke iværksætterkulturen, og hjælpe den enkelte til at få svar på de første svære spørgsmål.
 
På vegne af Odense Iværksætterservice
 
Randi Trabjerg
 

SEPTEMBER

 

Knæk koden til vækst på 3 timer – Making better choices

Mandag d. 24. september kl. 09.00-12.45
First Grand Hotel, Jernbanegade 18, 5000 Odense
DU KAN LIGE NÅ DET
 Få konkrete tips til, hvordan du skaber udvikling og vækst i din virksomhed, baseret på ny viden, erfaringer og gode resultater fra en række fynske ejerledere, som på kort tid har skabt succes ved deres deltagelse i vækstprogrammet NEXT Level.
 

Startup Odense Community Meetup - Host: Danske Bank

Onsdag d. 27. september kl. 15.00- 18.00
Danske Bank, Albani Torv 2, 5000 Odense
 
Startup Odense and Danske Bank invite you to come by to enjoy inspiring presentations and networking with like-minded entrepreneurial people from the entire startup ecosystem - and start your weekend off in the greatest way.
 

Tør du udfordre din virksomheds forretningsmodel?

Next Step Challenge er en del af det af det landsdækkende Scale-Up Denmark projekt.

Projektet består af tre elitetræningscentre for Startups & SMV’er indenfor brancherne Energieffektive Teknologier, Oplevelseserhverv & Turisme og Offshore Industri.

Virksomheder med vækstpotentiale, tilbydes et udfordrende acceleratorforløb inkl. adgangen til et unikt netværk, bla. corporate samarbejdspartnere, klyngeorganisationer og universiteter.

Læs mere om ansøgningsfristen og virksomhederne bag projektet her.

 

Løvens Hule sæson 4

Mangler din virksomhed en kapitalindsprøjtning for at nå nye højder? Har du allerede en eksisterende forretning, der tjener penge i Danmark, men som godt kunne bruge en erfaren sparringspartner til at vækste? Du har nu muligheden for at blive smidt for løverne, når DR1 tager hul på endnu en sæson af Løvens Hule og denne gang med to nye løver.

Ansøgningsskema.

 

NOVEMBER

 
HUSK at sætte X i kalenderen ved uge 46!
Iværksættermiljøerne fyrer den maksimalt af med 19 arrangementer på 11 lokationer i Odense og Svendborg. Programmet er lige på trapperne.
 
 

Sådan får du styr på din virksomheds Digitale Post

Som nystartet virksomhed skal du aktivere din digitale postkasse. Det er nemt at opsætte postkassen, så du også får advis på mail og sms, når der kommer ny post.
 
 
 Følg os på LinkedIn og Stjerneskibet