Oversigt over kurser og arrangementer for iværksættere i Odense Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 

Kære læser

 
UGE 46 - Global Entrepreneurship Week - Iværksætterfestival i Odense!
 
Igen i år spiller vi ud, og giver dig muligheden for at få gode kort på hånden. Det er uanset om du overvejer at starte en virksomhed, er nystartet eller har haft gang i virksomheden i nogle år, og savner input til udvikling.
 
Ugen byder på mange relevante workshops, kompetente rådgivere og på alt fra politisk debat om mandagen, til smagsprøver på velvære fra behandler-netværket, Krop & Sjæl, om fredagen.
 
Tilmeld dig før din konkurrent og få de bedste kort på hånden - det er helt gratis og der er endnu ledige pladser.
 
Vil du give en hjælpende hånd til unge iværksætterspirer, kan du melde dig som dommer til Danish Entrepreneurship Award, eller møde op og høre når studenter fra SDU pitcher deres ideer.
 
Få et overblik - se nyhedsbrevet.
 
På vegne af Odense Startup
 
Randi Trabjerg
 

NOVEMBER

 

Iværksætterfestival - få gode kort på hånden 

 
 Program 
Mandagens kick-off, foregår i Rådhushallen og er i en liga for sig.
Dagen byder bl.a. på Jim Lyngvild som keynote speaker, rådgiverzoner, politisk debat og ikke mindst, afsløring af hvem der vinder IværksætterOdense-prisen 2017.
Resten af ugen foregår i iværksætterhuset Stjerneskibet, og byder på en bred vifte af workshops og mulighed for networking.
 
 

Danish Entrepreneurship Award søger dommere

Torsdag d. 16. november, kl. 9-16
Messe C, Fredericia
 
Danish Entrepreneurship Award er Danmarks største idéfest for elever og studerende, hvor 7000 nysgerrige unge tester deres mod og idéer i dagens forskellige konkurrencer. Som dommer hjælper du med rådgivning og seriøs sparring, så de unge iværksætterspirer kan komme et skridt videre i udviklingen af deres idéer.
 
Læs mere om Fonden for Entreprenørskab her og tilmeld dig som dommer her
 

Global Entrepreneurship Week 2017 finale

Fredag d. 17. november, kl. 15 -19
SDU Cortex Lab, Cortex Park 26, 5230 Odense M
 
Deltag i afslutningen af Global Entrepreneurship Week 2017 hos SDU Entrepreneurship Labs i Videnbyen, Odense. Ugen afsluttes med et stort event, hvor studenter startups fra SDU, får mulighed for at pitche foran en række eksterne aktører, herunder potentielle investorer.
 
 

DECEMBER

 

Fødevareudvikling

Fredag d. 1. december, kl. 8.00 – 9.30
SDU Kolding, Universitetsparken 1, 6000 Kolding
 
Professor ved SDU Anne-Mette Hjalager og CEO ved Videncenter for fødevareudvikling (VIFU) Dorte Storper sætter på morgenmødet fokus på handlekraften og grokraften, som kommer nedefra. Der er meget at hente - ikke bare for fødevarevirksomhederne selv, men også for aktører inden for turismen, detailhandlen og den offentlige sektor.
 
 

How to start a business?

 
Onsdag d. 13. december kl. 17.00 - 20.30
Stjerneskibet, Havnegade 29, 5000 Odense C

A 3 hour introduction, on basic information about starting a business in Odense. It includes practical challenges such as VAT registration, accounting, personal taxes, company forms, etc

Read more and sign up
 
 
 
 Følg os på facebook