Oversigt over kurser og arrangementer for iværksættere i Odense Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
dekorativt

Kære læser

 
November betyder IVÆRKSÆTTERFESTIVAL i Odense!
 
Lørdag den 11. november går det løs med det første af festivalens tre store events; nemlig IværksætterBAZAR i Storms Pakhus.
Spændende stande, 40 i alt, med vidt forskellige produkter, står klar fra kl. 11.00 til at gøre en god handel.
 
Mandag og tirsdag den 13.-14. november byder UCL indenfor til 48-timers Udfordringen. Har du ideer til at løse tre af fremtidens største udfordinger, så tøv ikke med at tilmelde dig. De to døgn er unikke, og giver dig helt nye muligheder for at bruge din kreative evner.
 
Det hele kulminerer med IGNITE torsdag den 16. november i Jyske Bank Arena.
 
Se mere herunder.
Odense Iværksætterservice – et godt sted at starte.
 
Du finder os i Nørregade 36P, 5000 Odense (Slottet).
 
HUSK vi er kun en opringning væk fra det
individuelle møde, hvor din virksomhed er i fokus. 
 
 
Med venlig hilsen 
 
 
 

OKTOBER

 

Bæredygtig virksomhed - hvorfor og hvordan?

Torsdag den 26. oktober kl. 17.00-20.00 
Ørstedsgade 20 TV,1, 5000 Odense C
 
NBIO besøger denne gang Mette Østman Filt, hvor du kan høre mere om hvordan din virksomhed kan skabe en winwin ved brug af flexjobordningen.
 
Mette Østman Filt drives med bla. hjælp fra mennesker i flexjob. Mette deler på mødet sine gode erfaringer med at kombinere filteprocesser med skånehensyn og et venligt arbejdsmiljø.
 
Har du cvr-nr., er du nysgerring på begrebet bæredygtig forretningsudvikling, og vil du gerne bidrage med din viden, kan du være med i NBIO!
 
 

TikTok for SMV'er & start-ups

Tirsdag den 31. oktober kl. 17.00-19.00 
Storms Pakhus, Drivhuset, Lerchesgade 4 5000 Odense
 
Dine kunder er på TikTok, men er du?
Kunne du tænke dig at lære, hvordan du kan bruge TikTok som markedsføringskanal? Så deltag i denne workshop, og lær, hvordan du kommer i gang. Mød dine kunder, der hvor de er, og bliv opdaget! Nye markedsføringskanaler kan nemlig gøre underværker for at skabe opmærksomhed omkring din virksomhed og få flere kunder i butikken.
 

NOVEMBER

 

Skab en grønnere forretning

Torsdag den 9. november kl. 9.00-10.30
Online og Polymeren, Stationsvej 69, 5792 Årslev
 
På dette workshopforløb får du mulighed for at blive helt skarp på, hvordan du kan arbejde strategisk med den grønne omstilling i din virksomhed. Som deltager på workshopforløbet får du relevant viden og værktøjer, der fremtidssikrer din virksomhed og hjælper dig med at træffe de rette valg i samarbejde med relevante samarbejdspartnere.
Du vil efter forløbet vide, hvad dine næste skridt er for at skabe en grøn forretning. 
 

IVÆRKSÆTTERFESTIVAL 2023

 
I år har vi koncentreret festivalen på tre store events.
 
Målet med festivalen er det samme som altid; at sætte spot på iværksætteriet ved at inspirere til nytænkning, skabe rum for videndeling og hylde dem der kan, tør og vil lægge hånden på kogepladen.
 
 

Odin Award med efterfølgende afterparty

 IGNITE 
 
Torsdag den 16. november 
Jyske Bank Arena, Ørbækvej 350, 5220 Odense
 
Glæd dig til at opleve den prestigefyldte Odin Award-ceremoni, der hylder de fedeste iværksættere og entreprenørskabens adskillige key-elementer. Vi bringer 4 fantastiske priser, der hylder 4 forskellige fokuspunkter indenfor iværksætteri.
 

Women in Front præsenterer: Louise Herping Ellegaard

 IGNITE 
 
Torsdag den 16. november 
Jyske Bank Arena, Ørbækvej 350, 5220 Odense
 
Mød Louise Herping Ellegaard og hør iværksætterhistorien om Clio og det succesfulde exit. 
 
Foredraget er for alle, som kunne tænke sig at høre mere om hendes spændende iværksætterhistorie og erfaringer med at starte og skalere en succesfuld tech-virksomhed, samt hendes rolle som investor og mentor for andre virksomheder. 
 
Louise Herping Ellegaard: Investor, business Angel, medstifter af Clio og løve i DR1's populære iværksætterprogram "Løvens Hule".
 

PreFlight præsenterer Mia Grosen

 IGNITE 
 
Torsdag den 16. november 
Jyske Bank Arena, Ørbækvej 350, 5220 Odense
 
Going international? Hør historien bag iværksætter-programmet Canute og få ny inspiration til din egen rejse
 
Iværksætter Mia Grosen deler ud af sine erfaringer, når hun fortæller om hvordan hun hjælper startups med at bryde den internationale mur.
 

Bogføring for begyndere

START tirsdag den 21. november kl. 17-21
Tietgenskolen, Lerchesgade 29, 5000 Odense, indgang E
 
For dig, der lige har startet virksomhed, eller dig, der sidder med de første omkostninger og indtægter, der skal bogføres og er i tvivl om, hvordan du gør? Eller dig, der kan blive i tvivl om, hvordan din kontoplan skal se ud? Hvad der er repræsentation? Om der er moms på porto? Ja, så er Bogføring for begyndere kurset, hvor du få svar på disse spørgsmål.
 

Styr på salget

START tirsdag den 22. november kl. 14-18
Erhvervshus Fyn, Munkevænget 1, 5230 Odense M
 
På dette workshopforløb får du en række virksomme og velafprøvede værktøjer til at sælge dine ydelser eller produkter, på en måde du kan stå inde for. Du har etableret din virksomhed, og skal nu i gang med at sælge dine produkter eller ydelser. På dette workshopforløb bliver du afklaret med hvordan du kan gribe salgsprocessen an og få struktur på den - så du bliver fortrolig med at kontakte kunderne og sælge personligt. 
 

Circular Design Camp

28. 29. og 30. november
Odense Congress Center, Ørbækvej 350, 5220 Odense
 
Circular Design Camp er et tredages case competition event, der bringer uddannelsesinstitutioner og virksomheder sammen om at se nye muligheder og løse virksomhedernes konkrete problemstillinger inden for cirkulær økonomi.

Der er plads til 650 deltagere, som kan være med til at løse rigtige virksomheders bæredygtige problemstillinger. Deltagerne arbejder i grupper af fire om projekterne og hver virksomhed kårer deres egen vinder og så kårer vi én hovedpræmie, som er en pengepræmie.

 Læs mere og tilmelding her. Det er gratis at deltage.
 
 

Danmarks nye bæredygtig­hedsevent

29. og 30. november
Odense Congress Center, Ørbækvej 350, 5220 Odense
 
REBOOT er et helt nyt event på Odense Congress Center, der samler viden, rådgivning, produkter, løsninger og konkrete værktøjer til den grønne omstilling under ét tag. Det er her, hvor du som virksomhed kan suge inspiration til dig, komme i kontakt med potentielle leverandører og samarbejdspartnere og ikke mindst lære af andre virksomheder, der står i samme situation som dig.
 
Mød 16 af NBIOs virksomheder på stand C-3306.

Læs mere og tilmelding her. Det er gratis at deltage.
 
 

IværksætterDanmark tilbyder følgende webinarer: